+86-754-63930456
  • Produsen Blok Terminal Barrier
  • Pabrik Enclosure Perumahan Modul Elektronik
  • Produsen Modul IO China
  • DIN Rail Modul Housing Enclosure
  • Konektor Panyimpenan Energi

Kenapa Pilih Kita?

Standar

Melu ing pangembangan proses, riset technical, pangembangan test, desain profesional, pembangunan, Pabrik lan dodolan macem-macem jinis omah kontrol PLC, omah modul IO, omah relay industri lan omah konektor liyane.

Proses

Liwat perbaikan manajemen lan pangembangan bisnis sing terus-terusan, perusahaan saiki duwe klompok profesional sing berpengalaman lan berkualitas, dilengkapi peralatan manufaktur cetakan lan peralatan produksi otomatis ing omah lan ing luar negeri.

pasar

Produk kasebut adol kanthi apik ing luwih saka 100 negara lan wilayah kayata China, Rusia, lan negara-negara Eropa, kanggo otomatisasi industri global, instrumentasi, tenaga listrik, transit rel, kapal, energi anyar, elevator, lampu, keamanan, mesin lan industri liyane. .

Kegiatan Perusahaan

Produk Unggulan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy