+86-754-63930456
Warta Industri

Fitur Sanan Hot-Swappable saka Modul IO

2024-06-11



Definisi

Nalika coupler powered, modul IO bisa suwek, nanging coupler bisa terus operate.


Definisi

Fitur iki njamin pangolahan data sing terus-terusan. Nalika pangguna panas-swap modul, iku mesthekake yen hardware ora rusak, CPU ora mati nanging njedulake tandha, Nilai saka saluran I / O modul tetep panggah, lan operasi saka modul liyane. ora kena. CPU micu pemblokiran organisasi interupsi, sing entuk informasi babagan modul sing dipasang utawa dibusak, lan nangani logika kontrol sing cocog lan saluran I / O ing program pangguna utawa blok organisasi interrupt.


Ketentuan kanggo Gunakake

Modul bis iki kudu diinstal ing ril aktif. Rel aktif ngidini sambungan lan transmisi daya lan sinyal antarane modul. Nalika salah siji saka modul dibusak saka ril aktif, modul liyane bisa terus kanggo fungsi normal.


Definisi

Fitur hot-swappable nawakake penak kanggo pangguna ing sistem kontrol otomatis. Kanthi fitur iki, nalika modul ing sistem gagal, pangguna ora perlu kanggo Cut mati sumber daya. Modul sing salah bisa dilebokake utawa dicopot nalika CPU mlaku, ningkatake efisiensi kerja lan njamin operasi proses produksi sing terus-terusan lan stabil.







We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy