+86-754-63930456

Warta Industri

  • Modul DB9 IO nyedhiyakake solusi sing fleksibel lan dipercaya ing macem-macem skenario, nyederhanakake sambungan piranti lan manajemen data, saéngga nambah fungsi lan efisiensi sistem.

    2024-06-21

  • Fitur iki njamin pangolahan data sing terus-terusan. Nalika pangguna panas-swap modul, iku mesthekake yen hardware ora rusak, CPU ora mati nanging njedulake tandha, Nilai saka saluran I / O modul tetep panggah, lan operasi saka modul liyane. ora kena.

    2024-06-11

  • Kencengake kabel kanthi gaya sing cocog kanggo nyegah kekuwatan sing gedhe banget saka bolts lan mur. Yen ana bolts utawa kacang sing ditemokake wis kesel, kudu diganti kanthi pas wektune. Dilarang banget kanggo kompromi operasi kasebut.

    2024-06-05

  • Blok terminal alangan nduweni peran penting ing sirkuit industri lan kluwarga. Utamane digunakake kanggo nyambungake kabel lan ngliwati arus listrik. Iki jenis pemblokiran terminal dumadi saka sawetara bagéan kayata basa terminal, Papan terminal, piring kontak, piring kothak, meneng komprèsi, etc. Wis kaluwihan saka sambungan trep, firmness lan linuwih, lan bisa digunakake kaping pirang-pirang. Nalika nggunakake blok terminal jinis penghalang, titik ing ngisor iki mbutuhake perhatian khusus:

    2024-05-11

  • Ing donya iki, ana kelompok wong sing meneng ngabdi, sregep ngupaya maju. Dheweke minangka buruh, pilar masyarakat, pasukan kolektif sing dorong kita maju. Ing jagad sing warni iki, dheweke nggunakake tangan sing rajin kanggo nulis bab-bab urip, nggawe watu impen sing kuat.

    2024-04-29

  • Blok terminal liwat tembok uga dikenal minangka "terminal plug-in," minangka jinis konektor listrik. Utamane kasusun saka bagean konduktif lan omah non-konduktif, biasane digunakake kanggo ngenalake kabel saka njaba menyang fasilitas kayata lemari, instrumen, lan peralatan.

    2024-02-29

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy