+86-754-63930456

Kabar

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi pangembangan sing pas wektune lan janjian personel lan kahanan penghapusan.
  • Modul DB9 IO nyedhiyakake solusi sing fleksibel lan dipercaya ing macem-macem skenario, nyederhanakake sambungan piranti lan manajemen data, saéngga nambah fungsi lan efisiensi sistem.

    2024-06-21

  • Fitur iki njamin pangolahan data sing terus-terusan. Nalika pangguna panas-swap modul, iku mesthekake yen hardware ora rusak, CPU ora mati nanging njedulake tandha, Nilai saka saluran I / O modul tetep panggah, lan operasi saka modul liyane. ora kena.

    2024-06-11

  • Festival Perahu Naga ana ing kene. Muga-muga swasanamu sumilir lan padhang kaya godhong zongzi, uripmu alus lan alus kaya ketan, karirmu makmur kaya kurma abang, lan kesehatanmu tabah lan awet kaya mugwort. Festival Perahu Naga ora mung wektu kanggo kumpul karo kulawarga lan kanca-kanca, nanging uga kesempatan sing apik kanggo ngendhokke lan nikmati momen sing apik.

    2024-06-07

  • Kencengake kabel kanthi gaya sing cocog kanggo nyegah kekuwatan sing gedhe banget saka bolts lan mur. Yen ana bolts utawa kacang sing ditemokake wis kesel, kudu diganti kanthi pas wektune. Dilarang banget kanggo kompromi operasi kasebut.

    2024-06-05

  • Minangka salah sawijining perusahaan teknologi elektronik terkemuka ing bidang otomasi industri, Sana Electronics Technology Co, Ltd.

    2024-05-15

  • Blok terminal alangan nduweni peran penting ing sirkuit industri lan kluwarga. Utamane digunakake kanggo nyambungake kabel lan ngliwati arus listrik. Iki jenis pemblokiran terminal dumadi saka sawetara bagéan kayata basa terminal, Papan terminal, piring kontak, piring kothak, meneng komprèsi, etc. Wis kaluwihan saka sambungan trep, firmness lan linuwih, lan bisa digunakake kaping pirang-pirang. Nalika nggunakake blok terminal jinis penghalang, titik ing ngisor iki mbutuhake perhatian khusus:

    2024-05-11

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy