+86-754-63930456

Produk

View as  
 
  • Sanan Electronics Co., Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo riset produk anyar, produksi massal lan adol barang nganggo merek. Kanthi pangembangan pasar, perusahaan kita wis nglumpukake pengalaman sing sugih ing riset lan ngasilake bagean sisipan. Telung seri utama produk sing ngemot konektor elektronik, blok terminal, kandang rel DIN, Blok Terminal Warna Ijo Kanggo Kandang Din Rail kanggo kandang, modeu IO. Saiki, perusahaan kita entuk sertifikasi ISO9001, lan produk kita uga entuk otentikasi Eropa CE, Amerika UL, lan RoHS Eropa. Slamet ing kahanan internasional saiki sing kapenuhan kesempatan lan tantangan, kita nambah teknologi, normalisasi manajemen, ngetrapake metode ukuran lan ketenaran kita uga saya tambah akeh. Saiki kita duwe saklawasé sewu klien lan produk wis didol menyang negara kalebu Eropah lan Asia Tenggara.Perusahaan kita kebayar manungsa waé liyane ing Manajemen inovasi, lan prinsip perusahaan dumunung ing nggawe kahanan harmonis karo wong sing gegandhengan lan iku. . Disiplin dhiri lan komitmen sosial bakal ngrampungake kabeh.

  • Sanan Electronics Technology Co., Ltd. khusus ing pangembangan lan manufaktur produk kanggo sistem kontrol listrik wiwit taun 20020 ing China. Adhedhasar pengalaman praktis taun, kita wis ngembangake seri produk standar sing ana gandhengane karo kontrol listrik. Riset lan pangembangan independen kabeh produk. Blok terminal, modul enclosure, Blok Terminal 5.0MM Kanggo Din Rail Enclosure Warna Biru, modul IO digunakake ing peralatan otomatisasi. Perusahaan duwe tim teknis sing sampurna, penjualan bisnis kelas siji, kapasitas produksi sing kuwat. Produk duwe tampilan unik, paten desain, Kita duwe seri sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo ngontrol kualitas kanthi sumber & proses, nggawa pangguna pungkasan pengalaman sing luwih apik tanpa kuwatir.Sananhas entuk sertifikat Perusahaan teknologi Tinggi, Sertifikasi Sistem Kualitas ISO9001, ISO14001 Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan, Produk lulus sertifikasi CE, RoHS, UL. Sanan netepi "inovasi sing lestari, konsep manajemen permanen, kanthi teknologi profesional, kualitas produk sing stabil kanggo entuk pujian klien, Produk diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Asia, Australia lan wilayah lan negara liyane, Klien nyebar ing saindhenging donya.

  • Sanan Electronics Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2020 ing Cixi City, iku sawijining pabrikan profesional sing spesialisasine ing Blok Terminal, Konektor, kabin rel din, Blok Terminal Kanggo Din Rail Enclosure Warna Biru 4P kanthi accesoire lan modul IO. Produk kasebut cocog kanggo sistem Keamanan, Lampu, Kontrol Otomasi, Perkakas Ngarep lan liya-liyane, sing kalebu aplikasi elektronik lan elektronik. Perusahaan nggawe pangembangan, produksi, dodolan bebarengan, wis ngrampungake kemampuan diproses lan peralatan canggih, desain cetakan, perkakas. nggawe, ngecor injeksi, stamping lan assembling kabeh dening Sananself.All produk sing certificated dening UL, CE lan ROHS.Perusahaan wis tansah netepi kualitas pisanan, reputasi pisanan, customer pisanan. ALL produk dikirim menyang Amerika, Eropa, Timur Tengah lan negara & wilayah liyane. We Sincerely welcome pelanggan ing ngarep lan luar negeri kanggo kerjasama, rembugan perdagangan lan investasi!

  • Sanan Electronics Technology Co., Ltd. minangka sakumpulan manufaktur, dodolan, pangembangan lan layanan minangka salah sawijining produsen profesional. Perusahaan iki dilengkapi toko karya produksi kanthi otomatis, kanthi output saben dina luwih saka 150.000 lembar. Sanan spesialisasi ing produksi blok terminal, modul IO lan produk enclosures din rail, Blok Terminal Kanggo Din Rail Enclosure Warna Kuning, kinerja banget, bisa nyukupi syarat kabeh bisnis.Perusahaan kasebut dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, sing dikembangake kanthi ekonomi lan nduweni reputasi apik minangka "Kutha Alat Listrik China". Transportasi kasebut trep banget lan lancar. arah pangembangan "spesialisasi, ilmu pengetahuan lan teknologi, globalisasi".

  • Sanan Electronics Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2020 ing Cixi City, iku sawijining pabrikan profesional sing spesialisasine ing Blok Terminal, Konektor, enclosre din rel, Blok Terminal Kanggo Din Rail Enclosure Warna Kuning 4P karo accesoire lan modul IO. Produk kasebut cocog kanggo sistem Keamanan, Lampu, Kontrol Otomasi, Perkakas Ngarep lan liya-liyane, sing kalebu aplikasi elektronik lan elektronik. Perusahaan nggawe pangembangan, produksi, dodolan bebarengan, wis ngrampungake kemampuan diproses lan peralatan canggih, desain cetakan, perkakas. nggawe, ngecor injeksi, stamping lan assembling kabeh dening Sananself.All produk sing certificated dening UL, CE lan ROHS.Perusahaan wis tansah netepi kualitas pisanan, reputasi pisanan, customer pisanan. ALL produk dikirim menyang Amerika, Eropa, Timur Tengah lan negara & wilayah liyane. We Sincerely welcome pelanggan ing ngarep lan luar negeri kanggo kerjasama, rembugan perdagangan lan investasi!

  • Sanan Electronics Technology Co., Ltd. minangka produsen khusus lan pemasok modul IO, kandang rel din, blok terminal, Blok Terminal Kanggo Kandang Din Rail Warna Ireng 4P lan produk komponen elektronik. Produk utama kita kalebu macem-macem komponen kontrol otomatis lan komponen elektronik, kayata blok terminal.Sanan wis ngupayakake desain lan fabrikasi kabeh jinis produk plastik lan duwe pengalaman OEM / ODM sing jero karo perusahaan domestik lan sing misuwur ing donya. Kita wis yakin banget ing idea kualitas konsisten, layanan, kejujuran, lan tanggung jawab, kang uga kawicaksanan kita kanggo gawe marem pelanggan karo rega paling competitive, kualitas banget, lan layanan paling apik.We looking nerusake kanggo mbangun long- hubungan kerjasama istilah lan nggawa keuntungan bebarengan karo you.We banget kasengsem ing cooperating karo manufaktur ing lapangan liyane lan katon nerusake kanggo benefiting kanggo saben liyane. "Working for a Better World" minangka slogan kita. Kita ngarep-arep supaya jagad iki luwih aman lan luwih apik.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy