+86-754-63930456

Babagan awake dhewe


Sejarah Kita

Ningbo San'an Electronic Technology Co., Ltd. minangka jinis anyar perusahaan produksi cangkang digital, diadegake ing taun 2020, minangka perusahaan sing enom lan dinamis. Melu ing pangembangan proses, riset teknis, pangembangan tes, desain profesional, pangembangan, manufaktur lan dodolan macem-macem jinis omah kontrol PLC, Blok Terminal KabKonektor Panyimpenan Energi, modul IOomah, omah relay industri lan omah konektor liyane.
Liwat perbaikan manajemen lan pangembangan bisnis sing terus-terusan, perusahaan saiki duwe klompok profesional sing berpengalaman lan berkualitas, dilengkapi peralatan manufaktur cetakan canggih lan peralatan produksi otomatis ing omah lan ing luar negeri.
Perusahaan nggabungake riset teknik lan teknologi lan pangembangan tes, manufaktur komponen elektronik, manufaktur peralatan rumah tangga, manufaktur aksesoris listrik, manufaktur produk plastik, manufaktur cetakan, manufaktur peralatan komunikasi, riset lan pangembangan produk hardware, lan manufaktur produk hardware kanggo entuk kapasitas produksi paling gedhe. . , optimasi biaya. Produk kasebut wis didol kanthi apik ing pirang-pirang negara lan wilayah, nyedhiyakake produk lan layanan sing apik kanggo otomatisasi industri global, instrumentasi, tenaga listrik, elevator, lampu, komunikasi, keamanan lan industri liyane.



Pabrik Kita

Ningbo San'an Electronic Technology Co., Ltd. dumunung ing East Industrial Park of Kuangyan Town, Cixi City, ing jejere Jembatan Lintas Laut Delta Golden Land Delta Sungai Yangtze ing jejere Magic Capital. Wis luwih saka 100 wong ing produksi, teknologi, riset lan pangembangan, desain, kualitas, etc., panutup area 6000 meter persegi.



Aplikasi Produk

Produk kasebut laris ing luwih saka 100 negara lan wilayah, kalebu China, Rusia, lan negara-negara Eropa, kanggo otomatisasi industri global, instrumentasi, tenaga listrik, transit rel, kapal, energi anyar, elevator, lampu, keamanan, mesin lan industri liyane. .
Nyedhiyakake produk kualitas lan layanan profesional. Ngatasi layanan siji-mandeg kanggo pelanggan, fokus ing ngrancang lan ngembangaken masalah lan kangelan ditemoni dening pelanggan saka sumber pabrik, lan ngatasi lan nambah stabilitas produksi.

Otomasi Industri

Instrumentasi

Daya Listrik

Transit Rel

kapal

Energi Anyar

Lift

Cahya

Keamanan

Mesin


Sertifikat kita

Entuk sertifikasi sistem ISO9001, CE, sertifikasi CQC, lsp.



Peralatan Produksi

Produk kasebut adol kanthi apik ing luwih saka 100 negara lan wilayah kayata China, Rusia, lan negara-negara Eropa, kanggo otomatisasi industri global, instrumentasi, tenaga listrik, transit rel, kapal, energi anyar, elevator, lampu, keamanan, mesin lan industri liyane. .

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy