+86-754-63930456
Kabar Perusahaan

Sanan Mengucapkan Selamat Festival Perahu Naga

2024-06-07



Festival Perahu Naga ana ing kene. Muga-muga swasanamu sumilir lan padhang kaya godhong zongzi, uripmu alus lan alus kaya ketan, karirmu makmur kaya kurma abang, lan kesehatanmu tabah lan awet kaya mugwort. Festival Perahu Naga ora mung wektu kanggo kumpul karo kulawarga lan kanca-kanca, nanging uga kesempatan sing apik kanggo ngendhokke lan nikmati momen sing apik.


Muga-muga sampeyan bisa ngrasakake katresnan lan kehangatan kulawarga lan berkah lan kekancan kanca-kanca sajrone Festival Perahu Naga iki. Apa ngrasakake zongzi sing enak utawa melu balap perahu naga, muga-muga sampeyan duwe liburan sing nyenengake lan nyenengake.


Sumangga kita sesarengan nguri-uri kabudayan tradhisional menika, nyebaraken berkah Festival Perahu Naga ing saben pojok. Muga-muga saben dina dadi apik banget kaya Festival Perahu Naga, kanthi kabeh kepinginanmu kelakon lan kabeh lancar!




Hubungi pabrik kita:

Telpon: +86 18505888808

Hotline: 0754-63930456

Situs web: www.cn-sanan.com

Email: info@cn-sanan.com/ella@cn-sanan.com

Alamat: Ora. 248, Zhanteng Road, East Industrial Park, Kuangyan Town, Cixi City, Zhejiang Province


Hubungi Pusat Penjualan Shanghai:

Telpon: +86 13817206601(Wechat)/+86 13127670097(Wecha)

Email: 13817206601@139.com/sh18616919792@163.com

Alamat: Kamar 202, 155 Anzhi Road, Distrik Jiading, Shanghai





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy