+86-754-63930456
Warta Industri

Apa pancegahan kanggo nggunakake terminal kabel?

2024-06-05

1. Ngencengi kabel kanthi pasukan sing cocog kanggo nyegah kekuwatan gedhe banget saka bolts lan kacang. Yen ana bolts utawa kacang sing ditemokake wis slip, kudu diganti kanthi pas wektune. Dilarang banget kanggo kompromi operasi kasebut.


2. Nalika tightening utawa loosening ngawut-awut karo screwdriver, iku perlu kanggo nggunakake pasukan kanggo push screwdriver marang meneng, lan banjur ngencengi utawa loosen kanggo nyegah screwdriver saka slipping karo meneng, nyebabake karusakan ing meneng lan nggawe angel. kanggo disassemble, utamané kanggo ngalih online umum digunakake ing kothak hanging.



3. Yen sampeyan nemokake baut lan kacang sing angel dibongkar, aja tumindak kanthi sembrono kanggo nyegah deformasi lan nggawe disassembly luwih angel. Sampeyan kudu menehi wong nutul cocok, utawa nambah meneng loosening agen, dilute asam hidroklorat, etc sadurunge disassembling mau mengko.


4. Aja nggunakake tang kanggo ngencengi utawa loosen bolts lan perkakas kanggo nyegah karusakan. Nalika nggunakake kunci fleksibel, atur bukaan kanggo nyegah karusakan lan deformasi bolt lan kacang, dadi angel dibongkar.


5. Wiring padhaterminalngidini nganti rong kabel saka jinis lan specification padha disambungake.


6. Wiring terminal sing rawan kanggo loosening utawa kontak miskin kudu joints kabel sing tightened ing "?" wangun kanggo nambah area kontak lan nyegah loosening.



7. Nalika nyambungake joints kabel utawa irung kabel kanggo saben liyane, iku strictly dilarang kanggo nginstal non tembaga utawa kurang konduktif gaskets ing tengah.


8. Nalika nyambungake sambungan kabel, perlu permukaan kontak lancar lan bebas oksidasi. Nalika nyambungake irung kabel utawa bar tembaga, tempel konduktif bisa diterapake sawise ngresiki lumahing kontak, lan banjur tightened.


9. Nalika nyambungake kabel sauntara, iku dibutuhake kanggo melu ingterminalsaka kabel fleksibel siji ing setengah lan banjur sambungake menyang bukaan ngisor saklar udara; kabel hard inti Single kudu disambungake menyang bukaan ngisor saka ngalih online ing "?" wujud.


10. Kanggo wiring motor karo output daya saka 30KW lan ndhuwur, iku dibutuhake gaskets karo konduktivitas miskin, kayata kacang galvanis, warata washers, spring washers, etc., ora diijini kanggo nyabrang antarane output motor lan kabel sing nyambungake motor.


11. Nalika nggunakake tape insulasi kanggo mbungkus kabel utawa peralatan liyane kanggo nglindhungi insulasi, lapisan insulasi kudu dibungkus saka siji ujung menyang sisih liyane kanthi rasio kompresi 1/2, lan paling ora bolak-balik.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy