+86-754-63930456

Blok Terminal Ngaliyan

Sanan® minangka produsen Blok Terminal Penghalang industri profesional kanthi umur 20 taun. Jaminan kualitas, biaya-efektif, kapasitas produksi kuat lan siklus pangiriman cepet tansah kita njamin. We offer pamblokiran terminal profesional, pamblokiran terminal alangi saka barang panas kita.

Pamblokiran terminal alangan jinis blok terminal, uga disebut blok terminal pager amarga ana sawetara pager ing permukaan. Saiki digunakake digunakake ing kontrol automation, sumber daya LED lan kothak liyane, karakteristik iku bisa éling sambungan aman, dipercaya lan efektif, utamané ing lingkungan saiki dhuwur lan dhuwur voltase, kang digunakake digunakake.

Pamblokiran terminal alangi minangka titik sambungan PCB utawa sasis kanggo ngamanake loro utawa luwih kabel menyang sirkuit utawa bis listrik. Padha kalebu meneng, nyambung cepet, tab solder, menara, Lebokake kabel utawa posisi kandang jaran Utas disusun ing Strip terus. Saben posisi wis terisolasi kanthi lengkap saka posisi liyane. Blok dibedakake kanthi jumlah sirkuit, jumlah entri kabel, pitch, jumlah baris, rating arus lan voltase, pengukur kabel, lan mandap ndhuwur utawa ngisor. Sanan nyedhiyakake 3 jinis, jinis tunggal, jinis dobel lan jinis transfer, macem-macem produk pitch kanggo para pelanggan milih produk sing cocog karo struktur sing beda-beda, nyukupi syarat transmisi listrik sing dhuwur ing sistem tenaga, kita ngarep-arep dadi dawa. - partner jangka.
View as  
 
  • Sanan Electronics Co., Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo riset produk anyar, produksi massal lan adol barang kanthi merek. Kanthi pangembangan pasar, perusahaan kita wis nglumpukake pengalaman sing sugih ing riset lan ngasilake bagean sisipan. Telung seri utama produk sing ngemot konektor elektronik, Blok Terminal Barrier 27MM, blok terminal, kandang rel DIN, modul IO. Saiki, perusahaan kita entuk sertifikasi ISO9001 maneh, lan produk kita uga entuk otentikasi Eropa CE, Amerika UL, lan RoHS Eropa. Slamet ing kahanan internasional saiki sing kapenuhan kesempatan lan tantangan, kita nambah teknologi, normalake manajemen, ngetrapake metode ukuran lan ketenaran kita uga saya tambah akeh. Saiki kita duwe saklawasé sewu klien lan produk wis didol menyang negara kalebu Eropah lan Asia Tenggara.Perusahaan kita mbayar manungsa waé liyane ing Manajemen inovasi, lan prinsip perusahaan dumunung ing nggawe kahanan harmonis karo wong sing gegandhengan lan iku. . Disiplin dhiri lan komitmen sosial bakal ngrampungake kabeh.

  • Sanan Electronics Co., Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo riset produk anyar, produksi massal lan adol barang nganggo merek. Kanthi pangembangan pasar, perusahaan kita wis nglumpukake pengalaman sing sugih ing riset lan ngasilake bagean sisipan. Telung seri utama produk sing ngemot konektor elektronik, Blok Terminal Barrier 27MM, blok terminal, kandang rel DIN, modul IO. Saiki, perusahaan kita entuk sertifikasi ISO9001 maneh, lan produk kita uga entuk otentikasi Eropa CE, Amerika UL, lan RoHS Eropa. Slamet ing kahanan internasional saiki sing kapenuhan kesempatan lan tantangan, kita nambah teknologi, normalake manajemen, ngetrapake metode ukuran lan ketenaran kita uga saya tambah akeh. Saiki kita duwe saklawasé sewu klien lan produk wis didol menyang negara kalebu Eropah lan Asia Tenggara.Perusahaan kita mbayar manungsa waé liyane ing Manajemen inovasi, lan prinsip perusahaan dumunung ing nggawe kahanan harmonis karo wong sing gegandhengan lan iku. . Disiplin dhiri lan komitmen sosial bakal ngrampungake kabeh.

  • Sanan Electronics Co., Ltd. minangka pabrikan khusus kanggo riset produk anyar, produksi massal lan adol barang nganggo merek. Kanthi pangembangan pasar, perusahaan kita wis nglumpukake pengalaman sing sugih ing riset lan ngasilake bagean sisipan. Telung seri utama produk sing ngemot konektor elektronik, Blok Terminal Barrier 6.35MM 5.0MM, blok terminal, kandang rel DIN, modul IO. Saiki, perusahaan kita entuk sertifikasi ISO9001 maneh, lan produk kita uga entuk otentikasi Eropa CE, Amerika UL, lan RoHS Eropa. Slamet ing kahanan internasional saiki sing kapenuhan kesempatan lan tantangan, kita nambah teknologi, normalake manajemen, ngetrapake metode ukuran lan ketenaran kita uga saya tambah akeh. Saiki kita duwe saklawasé sewu klien lan produk wis didol menyang negara kalebu Eropah lan Asia Tenggara.Perusahaan kita mbayar manungsa waé liyane ing Manajemen inovasi, lan prinsip perusahaan dumunung ing nggawe kahanan harmonis karo wong sing gegandhengan lan iku. . Disiplin dhiri lan komitmen sosial bakal ngrampungake kabeh.

  • Sanan Electronics Technology Co., Ltd. khusus ing pangembangan lan manufaktur produk kanggo sistem kontrol listrik wiwit taun 2020 ing China. Adhedhasar pengalaman praktis taun, kita wis ngembangake seri produk standar sing ana gandhengane karo kontrol listrik. Riset lan pangembangan independen kabeh produk. Blok terminal, Blok Terminal Barrier, blok terminal pluggable, modul enclosure, modul IO digunakake ing peralatan otomatisasi. Perusahaan iki nduweni tim teknis sing sampurna, penjualan bisnis kelas siji, kapasitas produksi sing kuwat. Produk duwe tampilan unik, paten desain, Kita duwe seri sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo ngontrol kualitas kanthi sumber & proses, nggawa pangguna pungkasan pengalaman sing luwih apik tanpa kuwatir.Sananhas entuk sertifikat Perusahaan teknologi Tinggi, Sertifikasi Sistem Kualitas ISO9001, ISO14001 Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan, Produk lulus sertifikasi CE, RoHS, UL. Sanan netepi "inovasi sing lestari, konsep manajemen permanen, kanthi teknologi profesional, kualitas produk sing stabil kanggo entuk pujian klien, Produk diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Asia, Australia lan wilayah lan negara liyane, Klien nyebar ing saindhenging donya.

 1 
Blok Terminal Ngaliyan digawe ing China bisa disesuaikan karo sertifikasi CE saka Sanan. Produk kita minangka produsen lan pemasok profesional Blok Terminal Ngaliyan ing China. Sugeng rawuh ing produk paling anyar lan berkualitas tinggi saka pabrik kita. Kita ndhukung sampel gratis.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy