+86-754-63930456
Tipe IO Modul DB9
  • Tipe IO Modul DB9Tipe IO Modul DB9
  • Tipe IO Modul DB9Tipe IO Modul DB9
  • Tipe IO Modul DB9Tipe IO Modul DB9
  • Tipe IO Modul DB9Tipe IO Modul DB9
  • Tipe IO Modul DB9Tipe IO Modul DB9
  • Tipe IO Modul DB9Tipe IO Modul DB9

Tipe IO Modul DB9

San'an Electronic Technology Co., Ltd. didegake ing taun 2020, produsen Cina profesional. Sanan nduweni sertifikat ISO9001/ISO1400, khusus ing R&D lan produksi blok terminal, Modul IO DB9 Type, MODUL IO, enclosures rel din dll. energi listrik lan sapiturute ...... San'an Electronic Technology Co., Ltd. ora mung nduweni desain sampurna lan sistem manajemen pembangunan, nanging uga wis hardware & manufaktur cetakan plastik, tliti-kacepetan dhuwur stamping mbentuk, sing tepat. bagean injeksi, automasi perakitan produk.SANAN uga ngenalake peralatan lan mesin tes merek internasional. SANAN tuwuh kanthi ajeg lan cepet sawise pirang-pirang taun inovasi lan riset. Sawetara produk entuk persetujuan UL, CE. Kabeh produk tundhuk karo standar ROHS, kita welcome kabeh kerjasama OEM & ODM.

Model:SF-COM

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Coupler IO (Input/Output) minangka piranti sing digunakake ing otomatisasi industri lan sistem kontrol. Iki minangka antarmuka antarane sistem kontrol, kaya Programmable Logic Controller (PLC), lan macem-macem piranti input lan output ing sawijining proses. Fungsi utama saka I/O coupler kalebu, Konversi Sinyal, Isolasi lan Proteksi, Transmisi Data, Modul Expansion etc, I/O couplers minangka komponen penting ing sistem otomasi industri modern, nyediakake link perlu antarane unsur komputasi saka sistem lan pangolahan fisik padha kontrol. Iki dirancang kanggo nangani macem-macem jinis input lan output, kalebu nanging ora winates ing sinyal listrik, pneumatik, lan hidrolik.

Fitur

● Konversi Sinyal, ngowahi sinyal saka macem-macem piranti input menyang format sing bisa diproses sistem kontrol. Kanggo sinyal output, iku mbalikke, njamin kompatibilitas antarane sistem kontrol lan piranti lapangan.
● Isolasi Listrik, I / O coupler asring nyedhiyakake isolasi listrik antarane sistem kontrol lan piranti lapangan. Pengasingan iki penting kanggo nglindhungi komponen elektronik sing sensitif ing sistem kontrol saka spike voltase, lonjakan, lan gangguan listrik sing bisa kedadeyan ing lingkungan industri.
● Transmisi Data lan Jaringan: Padha nggampangake transmisi data, asring liwat jaringan komunikasi industri kayata Ethernet, PROFIBUS, utawa MODBUS. Fitur iki penting banget kanggo sistem kontrol sing disebarake utawa konfigurasi I/O remot, sing ngidini komunikasi ing jarak sing adoh lan persiyapan industri sing rumit.
● Indikator Diagnostik lan Status,akeh coupler I/O dilengkapi LED diagnostik utawa indikator liyane sing menehi umpan balik visual langsung babagan status sambungan lan integritas sinyal, mbantu ngatasi masalah lan pangopènan.

Spesifikasi Produk IO Module DB9 Type

jeneng produk Tipe IO Modul DB9
Bahan omah Polikarbonat PA66
warna Putih lan ireng (nampa kustomisasi)
Kelas perlindungan IP20
Aplikasi Analog utawa digital output / input
Tipe sinyal (voltase) 24VDCNPN
Rating flammability miturut UL 94 V-0
Suhu operasi -25°C~+60°C
Sertifikasi ROSH CE
Bobot 56g
Packing Nature packing
Merk OEM

Gambar saka Modul IO Tipe DB9



Rincian Tipe IO Modul DB9


Packing

Miturut Stardard Export Packing, kothak karton, kothak kayu, pallet kayu etc

Pengiriman

- Ekspres internasional kayata UPS, TNT, DHL, lsp
- Udara internasional: CA, AA, EA, lsp
- Port Ningbo port utawa Shanghai port
- Miturut segara etc


Hot Tags: Tipe IO Modul DB9, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Sampel Gratis, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy