+86-754-63930456
Modul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MIL
  • Modul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MILModul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MIL
  • Modul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MILModul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MIL
  • Modul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MILModul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MIL
  • Modul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MILModul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MIL
  • Modul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MILModul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MIL
  • Modul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MILModul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MIL

Modul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MIL

San'an Electronic Technology Co., Ltd. minangka pabrikan berteknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan kabeh jinis blok terminal,modul IO, kandang rel din. kita wis ngumpulake klompok engineers majeng karo gagasan majeng lan teknologi banget, lan mbayar manungsa waé khusus kanggo nganyari technical lan jaminan kualitas produk. Kabeh produk, contone, Modul IO Kanggo Sistem Remote MIL Tipe, duwe kualitas stabil, pangiriman pas wektune, nul bali, lan menang pujian lan katresnan kita pelanggan. Kita bakal tundhuk marang customer dikarepake-oriented, bakal kanggo kapentingan customer pisanan, integritas basis tujuan bisnis, kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan kualitas paling apik! Kita bakal, minangka tansah, njunjung filosofi perusahaan: nggedhekake pasar, nyawisake dhéwé kanggo pelanggan , janji konsep layanan tulus kanggo ngawula pelanggan, netepi "kualitas pisanan, kualitas layanan".

Model:SF-MIL

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


Coupler IO (Input/Output) minangka piranti sing digunakake ing otomatisasi industri lan sistem kontrol. Iki minangka antarmuka antarane sistem kontrol, kaya Programmable Logic Controller (PLC), lan macem-macem piranti input lan output ing sawijining proses. Fungsi utama saka I/O coupler kalebu, Konversi Sinyal, Isolasi lan Proteksi, Transmisi Data, Modul Expansion etc, I/O couplers minangka komponen penting ing sistem otomasi industri modern, nyediakake link perlu antarane unsur komputasi saka sistem lan pangolahan fisik padha kontrol. Iki dirancang kanggo nangani macem-macem jinis input lan output, kalebu nanging ora winates ing sinyal listrik, pneumatik, lan hidrolik.

Fitur

● Konversi Sinyal, ngowahi sinyal saka macem-macem piranti input menyang format sing bisa diproses sistem kontrol. Kanggo sinyal output, iku mbalikke, mesthekake kompatibilitas antarane sistem kontrol lan piranti lapangan.
● Isolasi Listrik, I / O coupler asring nyedhiyakake isolasi listrik antarane sistem kontrol lan piranti lapangan. Pengasingan iki penting kanggo nglindhungi komponen elektronik sing sensitif ing sistem kontrol saka spike voltase, lonjakan, lan gangguan listrik sing bisa kedadeyan ing lingkungan industri.
● Transmisi Data lan Jaringan: Padha nggampangake transmisi data, asring liwat jaringan komunikasi industri kayata Ethernet, PROFIBUS, utawa MODBUS. Fitur iki penting banget kanggo sistem kontrol sing disebarake utawa konfigurasi I/O remot, sing ngidini komunikasi ing jarak sing adoh lan persiyapan industri sing rumit.
● Indikator Diagnostik lan Status,akeh coupler I/O dilengkapi LED diagnostik utawa indikator liyane sing menehi umpan balik visual langsung babagan status sambungan lan integritas sinyal, mbantu ngatasi masalah lan pangopènan.

Spesifikasi Produk Modul IO Untuk Sistem Remote Tipe MIL

jeneng produk Modul IO Kanggo Tipe MIL Sistem Jarak Jauh
Bahan omah Polikarbonat PA66
warna Putih lan ireng (nampa kustomisasi)
Kelas perlindungan IP20
Aplikasi Analog utawa digital output / input
Tipe sinyal (voltase) 24VDCNPN
Rating flammability miturut UL 94 V-0
Suhu operasi -25°C~+60°C
Sertifikasi ROSH CE
Bobot 50g
Packing Packing alam
Merk OEM

Gambar Modul IO Kanggo Sistem Jarak Jauh Tipe MIL



Rincian Modul IO Kanggo Sistem Jarak Jauh Tipe MIL


Packing

Miturut Stardard Export Packing, kothak karton, kothak kayu, pallet kayu etc

Pengiriman

- Ekspres internasional kayata UPS, TNT, DHL, lsp
- Udara internasional: CA, AA, EA, lsp
- Port Ningbo port utawa Shanghai port
- Miturut segara etc


Hot Tags: Modul IO Kanggo Sistem Remote Tipe MIL, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Sampel Gratis, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy