+86-754-63930456
18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih
  • 18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih
  • 18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih
  • 18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih
  • 18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih
  • 18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih
  • 18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih

18 Way IO Modul Warna Putih Warna Putih

Produsen San'an Electronic Technology Co., Ltd. ing China lan eksportir sing duwe spesialisasi ing ngembangake, nggawe lan adol komponen listrik. Produk kita seneng reputasi apik ing pasar domestik lan jaban rangkah, utamane 18 Way IO Module Color White Color White.Produk utama kita kalebu Blok Terminal, Konektor, modul IO, enclosures rel din lan liya-liyane. Perusahaan kita darmabakti kanggo nyedhiyakake produk sing dipercaya lan layanan paling apik.Perusahaan kita dilengkapi garis produksi modern lan peralatan kontrol kualitas dhuwur.Pakar profesional lan buruh sing dilatih kanthi apik bisa nyukupi kabutuhan pangguna kapan wae. Produk kita wis lulus sertifikasi ISO9001. Akeh produk kita wis entuk sertifikat internasional, kayata CE, UL lan RoHS.

Model:SF-018A

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk


18 Way IO Module Werna Putih Werna Putih minangka komponen utama jaringan industri, njamin konektivitas lan kontrol sistem, proses, lan piranti, Njamin koleksi data saka piranti periferal lan peralatan warisan sing ora kompatibel karo protokol industri sing dikarepake. Tanpa modul Input/Output, organisasi ora bakal bisa ijol-ijolan data antarane piranti peripheral lan jaringan, Sanan wis pengalaman jero kanggo 18 Way IO Modul Warna Putih, minangka supplier kualitas ing China kanggo serive kabeh ndonya.

Fitur

● Nampa lan dekoding printah sing dikirim dening prosesor, nglaporake status saiki, lan kemampuan kanggo 18 Way IO Module Color White kanggo ngenali alamat unik dhewe
● Bisa nindakake komunikasi piranti standar, kayata nglaporake status.
● Ngatur bedo kacepetan sing ana antarane kacepetan transfer data antarane prosesor lan memori lan piranti peripheral.
● Ndeteksi kesalahan, apa mekanik (kayata printer sing ngalami kertas macet) utawa adhedhasar data, lan nglaporake menyang prosesor minangka fungsi penting liyane saka 18 Way IO Module Color White.

Spesifikasi Produk Modul IO 18 Way Warna Putih

jeneng produk 18 Way IO Modul Warna Putih
Bahan omah Polikarbonat
warna Putih (nampa kustomisasi)
Kelas perlindungan IP20
Aplikasi Analog utawa digital output / input
Tipe sinyal (voltase) 24VDCNPN
Area crimp maksimum kawat 0,2-1,5 mm2
Area crimp maksimum kawat (AWG) 28-18AWG
Stripping dawa 8-9 mm
Jinis sambungan 2-baris
Filter input (analog) 16-dicokot
Rating flammability miturut UL 94 V-0
Suhu operasi -25°C~+60°C
Sertifikasi ROSH CE
Bobot 50g
Packing Nature packing
Merk OEM

Aplikasi 18 Way IO Module Warna Putih



Gambar Modul IO 18 Way Warna Putih



Detail 18 Way IO Module Warna Putih


Packing

Miturut Stardard Export Packing, kothak karton, kothak kayu, pallet kayu etc

Pengiriman

- Ekspres internasional kayata UPS, TNT, DHL, lsp
- Udara internasional: CA, AA, EA, lsp
- Port Ningbo port utawa Shanghai port
- Miturut segara etc


Hot Tags: 18 Way Modul IO Warna Putih Warna Putih, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Sampel Gratis, Digawe ing China, CE, Paling Anyar, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy