+86-754-63930456
32 Cara Modul IO
  • 32 Cara Modul IO32 Cara Modul IO
  • 32 Cara Modul IO32 Cara Modul IO
  • 32 Cara Modul IO32 Cara Modul IO
  • 32 Cara Modul IO32 Cara Modul IO
  • 32 Cara Modul IO32 Cara Modul IO
  • 32 Cara Modul IO32 Cara Modul IO

32 Cara Modul IO

San'an Electronic Technology Co., Ltd. didegaké ing 2020, pabrik dumunung ing Ningbo, liwat taun, perusahaan wis setya kanggo pangembangan lan produksi kualitas dhuwur akeh jinis pamblokiran terminal, modul IO, enclosures rel din etc. 32 Cara Modul IO kita diekspor menyang Jepang, Korea, Amerika Serikat, Eropa lan negara lan wilayah liyane, kanggo otomatisasi industri internasional, energi listrik lan liya-liyane kanggo nyedhiyakake layanan khusus, miturut kabutuhan pelanggan, kita uga bisa nyedhiyakake dhukungan teknis lan saran teknik sing cocog, kanggo wektu sing suwe, kualitas lan layanan wis entuk kapercayan saka pelanggan. lan sertifikasi IS014001. Prinsip perusahaan: perbaikan terus-terusan lan inovasi, berorientasi pelanggan, kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas sing paling apik, rega sing cukup lan layanan sing apik, lan terus-terusan nyukupi kabutuhan pelanggan.

Model:SF-036-A

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Coupler IO (Input/Output) minangka piranti sing digunakake ing otomatisasi industri lan sistem kontrol. Iki minangka antarmuka antarane sistem kontrol, kaya Programmable Logic Controller (PLC), lan macem-macem piranti input lan output ing sawijining proses. Fungsi utama saka I/O coupler kalebu, Konversi Sinyal, Isolasi lan Proteksi, Transmisi Data, Modul Expansion etc, I/O couplers minangka komponen penting ing sistem otomasi industri modern, nyediakake link perlu antarane unsur komputasi saka sistem lan pangolahan fisik padha kontrol. Iki dirancang kanggo nangani macem-macem jinis input lan output, kalebu nanging ora winates ing sinyal listrik, pneumatik, lan hidrolik.

Fitur

● Konversi Sinyal, ngowahi sinyal saka macem-macem piranti input menyang format sing bisa diproses sistem kontrol. Kanggo sinyal output, iku mbalikke, mesthekake kompatibilitas antarane sistem kontrol lan piranti lapangan.
● Isolasi Listrik, I / O coupler asring nyedhiyakake isolasi listrik antarane sistem kontrol lan piranti lapangan. Pengasingan iki penting kanggo nglindhungi komponen elektronik sing sensitif ing sistem kontrol saka spike voltase, lonjakan, lan gangguan listrik sing bisa kedadeyan ing lingkungan industri.
● Transmisi Data lan Jaringan: Padha nggampangake transmisi data, asring liwat jaringan komunikasi industri kayata Ethernet, PROFIBUS, utawa MODBUS. Fitur iki penting banget kanggo sistem kontrol sing disebarake utawa konfigurasi I/O remot, sing ngidini komunikasi ing jarak sing adoh lan persiyapan industri sing rumit.
● Indikator Diagnostik lan Status,akeh coupler I/O dilengkapi LED diagnostik utawa indikator liyane sing menehi umpan balik visual langsung babagan status sambungan lan integritas sinyal, mbantu ngatasi masalah lan pangopènan.

Spesifikasi Produk 32 Ways IO Module

jeneng produk 32 Cara Modul IO
Bahan omah Polikarbonat PA66
warna Putih lan ireng (nampa kustomisasi)
Kelas perlindungan IP20
Aplikasi Analog utawa digital output / input
Konektor 32 cara
Rating flammability miturut UL 94 V-0
Suhu operasi -25°C~+60°C
Sertifikasi ROSH CE
Bobot 56g
Packing Packing alam
Merk OEM
MOQ 10 PCS

Gambar saka 32 Ways IO Modul



Rincian Modul 32 Ways IO


Packing

Miturut Stardard Export Packing, kothak karton, kothak kayu, pallet kayu etc

Pengiriman

- Ekspres internasional kayata UPS, TNT, DHL, lsp
- Udara internasional: CA, AA, EA, lsp
- Port Ningbo port utawa Shanghai port
- Miturut segara etc


Hot Tags: 32 Cara Modul IO, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Paling Anyar, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy